2011. június 4., szombat

                                          
                  A természet ősi energiacsodája - a MAG




A mag az élet folytonossága......
Az élet keletkezéséhez és kezdeti fejlődéséhez mindent tartalmaz a mag.Példa nélkül álló koncentrációban találhatók benne különféle fehérjék,ásványi anyagok,nyomelemek. Milyen a diadala a magban rejlő életenergiának,amikor a parányi magból kibújik az első zöld levélke!Aztán tovább nő,erősödik,és végzi a természet által kijelölt feladatát.

Szervezetünket is stimulálja a magban rejtőző ősi erő, ha elfogyasztjuk őket. Nagyon sok magnak ismeretes a vágykeltő hatása.Így például a magvakban és növényi olajokban található E-vitamin a népi hiedelmekben termékenységvitaminként szerepel,mert védi a sejteket,és energiával látja el a szervezetet.A növényekben lévő C-vitamin kedvezően befolyásolja nemi életünket,mert felfrissíti szervezetünket.A gabonafélékben található B6-vitamin is segíti a szexuális erő stimulálását.

Tulajdonképpen minden fogyasztható mag(dió,mandula,mogyoró,mák, szezámmag stb.) jó hatással lehet szexuális életünkre,amennyiben gyomorpanaszok vagy egyéb egészségügyi okok miatt nem tilos a fogyasztásuk.
 
Részlet: Fási Katalin Gyógyító zöldségek és gyümölcsök könyvéből




Fogadjuk meg az írónő tanácsát és iktassunk be több féle natúr magot vagy csíráztatott magot a napi táplálkozásunkba,életerőnk aktívan tartása érdekében.

Grófné Bánó Brigitta facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése