2011. május 9., hétfő


A lélekesszenciák sokat segítenek

Dr.Edward Bach az 1900-as évek elején élt homeopátiás orvos bizonyos növények különleges energetikai és lélekgyógyító hatására lett figyelmes. Saját magán kísérletezett és rájött, hogy ha ezeknek a különleges növényeknek a virágából származó energetikai információt vízbe kódolja, akkor különleges gyógyító esszenciákat kap, aminek segítségével a negatív érzelemminták szelíd módszerrel kioldhatóak.

Mivel Bach doktor homeopátiás orvos volt, ezért tudta, hogy a homeopátia magas szintű használata orvosi szakképzettséget igényel, ezért nem lehetséges, hogy minden háztartásban használható "gyógyszereket" készítsen ezzel a módszerrel. 

 Lélekesszenciákat minden család patikájába

Olyan módszert akart kidolgozni, ami minden család házipatikájában helyet kap és aminek segítségével bármelyik családtag segítséget kaphat a lelki problémái megoldásához. A Bach féle virágesszenciák használatához, ugyanis semmi másra nincs szükség mint egy kis empatikus érzékre, aminek segítségével a 38 szer közül kiválasztható a megfelelő kombináció.

Dr. Edward Bach 38 féle lélekesszenciát készített a magas szinten rezgő növényekből, amiket tisztánlátásával fedezett fel. Ahhoz, hogy ezek a növények kifejthessék gyógyító erejüket pusztán egyetlen tényt kell figyelembe venni, hogy a szenvedő ember hogy érzi magát a jelenlegi helyzetben. Nem az a fontos, hogy mi a konkrét fizikai panasza, vagy hogy milyen helyzetben van, hanem hogy mindez milyen érzelmi reakciót vált ki belőle.

Bach doktor így a gyógyító szerek hét csoportját különböztette meg: Félelem, Bizonytalanság, Érdektelenség, Magányosság, Túlérzékenység, Bátortalanság, Másokért való túlzott aggódás. Ezek a szerek rendkívül magas rezgésükkel a lelki problémák szellemi okait szüntetik meg a helytelen gondolatminták felülírásával. A Bach esszenciák semmilyen hatóanyagot nem tartalmaznak csak a homeopátiához hasonlóan információkkal dolgoznak.

Részlet: Schilling Péter hírleveléből



Grófné Bánó Brigitta facebook

3 megjegyzés:

  1. Szia Brigi!!:)
    Schilling Péter hírleveleiből mindig fantasztikus információkat kapunk, és köszi, hogy ezt a különösen érdekes bejegyzést megosztottad velünk. :)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen Móni! :))
    Jó pár évvel ezelőtt volt szerencsém kipróbálni,a virágeszenciákat! :)

    VálaszTörlés
  3. Pragmatic Play launches US virtual-reality slot - JTAH
    Pragmatic 창원 출장마사지 Play, the 청주 출장샵 leading content provider 안산 출장마사지 to the gaming industry, today announced that it has entered 진주 출장마사지 the US 아산 출장안마 market in a brand new

    VálaszTörlés