2011. február 24., csütörtök

                                                     Fluorit



A fluorit nem csak gyönyörű,hanem egy nagyon hasznos ásvány.Nagyon jó hasznát vehetjük a tüdővel és bőrrel kapcsolatos problémák megoldásánál.

Megszüntetni azokat a gondolkodási és viselkedési mintákat,amelyek korlátozzák a személyes szabadságot és gátolják az élet természetes áramlását.Ezáltal megszűnnek a krónikus feszültségek (a krónikus száraz köhögés is) és újra szabaddá válik a lélegzet.

Elősegíti az egyenletes életritmust,rendezi a rendszertelen életvitel miatt keletkező diszharmóniát.Rendszeresebbé teszi a test valamennyi ritmusát.

Megszünteti azokat a magatartás mintákat,amelyek korlátozzák a kapcsolatainkat,és segít a makacs,száraz és viszkető bőrproblémákon.

A fluorit segít szabadon kifejezni magunkat,különösen akkor,ha megpróbálják korlátozni a kommunikációs képességünket.Talpraesetté tesz,javítja a felfogóképességet.Segít a köhögésen,a torokfájáson és a légúti megbetegedés esetén.

Ez a kis kövecske segít nekünk védekezni a testi és lelki támadások ellen,illetve megszünteti ezek utóhatásait.Erősíti az immunvédekezést,elsősorban a bőr és a légutak esetében.

Az ilyen ásvánnyal rendelkezők kibírják az erős szagokat és az olyan emberekkel is elboldogulnak " akinek a szagát sem állhatjuk".

Javítja a kapcsolatteremtő képességet és a lelki védekezőképességet.Segítségével leküzdhetjük a pedantériát és a mániákus ellenőrzési kényszert.

Aki úgy érzi ilyen problémái vannak nyugodtan szerezzen be magának egy szép fluorit ásványt ,amit akár hálakőnek is használhat.


Forrás:Michael Gienger-Wolfgang Maier A szervóra és a kristályok

Grófné Bánó Brigitta  facebook

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép kő. Nekem is van egy mini ásványgyűjteményem, elképzelhető, hogy fluorit is található benne!!
    Tetszik, hogy ennyire kedveled és ismered a természetet, Brigi!! :D

    VálaszTörlés
  2. Móni az igaz,hogy sok minden érdekel ami a termésszettel kapcsolatos, annyi érdekes dolog van amiről még biztos nem hallottam vagy nem olvastam és még felfedezésre vár.Örömömet lelem a természeti csodákban és érdekességekben. :D :D :D

    VálaszTörlés